відвідування конференції в Санкт-Петербурзі

Президент і засновник компанії «Майгер Консалтинг», Микола Майгер прийме участь в міжнародній конференції “Russia & CIS Hotel Investment Conference 2009”, яка відбудеться 26-27 жовтня 2009 року в Санкт-Петербурзі .

На даній Конференції Микола Майгер входить в Комітет експертів, обраних зі складу лидерів готельної індустрії: http://www.russia-cisconference.com/page.cfm/Link=7/t=m/goSection=3

Організаторами «Russia & CIS Hotel Investment Conference 2009» являються компанії Bench Events  і Questex Media Group, Inc.

 

Bench Events – компанія, яка активно розвивається, виступає організатором найбільших конференцій в сфері готельного бізнесу і інвестицій. Джонатан Уорслі, президент компанії Bench Events, являється одним із організаторів і  засновників щорічного Берлінського міжнародного готельного форуму (www.berlinconference.com). В 2005 році під його початком відбудеться успішне відкриття конференції Arabian Hotel Investment в Дубаї (www.arabianconference.com), а в 2008 році пройшла Конференція по інвестиціям в готельний бізнес Росії і СНД в Москві (www.russia-cisconference.com).

Questex Media Group, Inc. – це глобальна диверсифікована медійна організація, яка працює з клієнтами, які представляють ділові організації. Мережа HotelWorld Network, основана компанією Questex, включає такі публікації, як Hotel & Motel Management, Hotel Design, Luxury Hotelier и The Hotel Times. Окрім цього, HotelWorld Network представляє конференції та виставки, а також Форум міжнародних готельних інвестицій, виставку і конференцію HotelWorld, які входять в програму Міжнародного тижня готельного бізнесу, а також такі заходи як  HOTEC і Конференція інвесторів готельного бізнесу Росії та СНД.

Поміж учасників конференціїNordic Hotel Consulting, Ernst & Young, WATG, Hyatt International (EAME) LLC, Accor,  The Rezidor Hotel Group,  IHG, King Sturge, Cushman & Wakefield Hospitality EMEA, Horwath HTL Hungary and Russia, Hilton Hotels, HVS Hodges Ward Elliott, DTZ Hospitality Group, Jones Lang LaSalle Hotels, Capital Partners, Bench Events та інші.

Джерело: Questex Media, Inc

http://www.russia-cisconference.com